Joi, 28 martie 2024 - 5:04:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reghecampf nu mai este "Laurenţiu al Arabiei"


16 februarie 2015

Tehnicianul român Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de saudiţii de la Al-Hilal, după ce a ratat toate trofeele pe care le putea rata.

Fostul antrenor al Stelei, în vârstă de 39 de ani, în care şefii de la Al-Hilal, una dintre marile echipe ale Arabiei Saudite, a pierdut, la sfârşitul săptămânii trecute, la Riad, finala Cupei Prinţului.

Echipa lui Reghecampf s-a înclinat cu 1-2 în faţa rivalilor de la Al-Ahli. În urmă cu câteva luni, Al-Hilal pierdea, tot pe teren propriu, finala Ligii Campionilor Asiei, nereuşind să îi răpună pe australienii de la Western Sydney Wanderers.

Mai mult, ”valul albastru” a ieşit şi din cursa pentru titlu, fiind abia pe locul 3, la nouă puncte de liderul Al-Nassr.

Laurenţiu Reghecampf a fost îndepărtat de la Al-Hilal la scurt timp după ce preşedintele clubului şi cel mai mare susţinător al românului, prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, a demisionat din funcţie.

Dublul câştigător al Ligii 1 cu Steaua avea contract până în 2016 cu Al-Hilal. El câştiga 2,5 milioane de euro la Riad şi, probabil, va primi o compensaţie generoasă în urma demiterii.

Printre posibilii succesori ai lui Reghecampf la Al-Hilal se numără şi Cosmin Olăroiu, care a mai pregătit echipa între 2007 şi 2009, iar de curând a condus naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei, însă fără să obţină vreun succes important.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro