Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:01:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep e în finală la Dubai


21 februarie 2015

Simona Halep a revenit spectaculos în semifinala cu daneza Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-1, 6-1, şi va juca pentru trofeul de la Dubai împotriva cehoaicei Karolina Pliskova.

Românca în vârstă de 23 de ani a început greu confurntarea cu fostul lider mondial, în prezent pe locul 5 în lume, chiar în urma Simonei. Caroline s-a desprins rapid pe tabela de marcaj la 4-1. Halep a greşit mult, iar la finalul primei manşe, încheiate cu scorul de 6-2 pentru Wozniacki, avea în cont 16 greşeli neforţate, faţă de doar 3 ale nordicei.

În setul secund, situaţia s-a schimbat dramatic. Simona Halep a început să zburde pe cimentul de la Dubai, reuşind câteva lovituri spectaculoase care au pus-o în mare dificultate pe Caroline. Wozniacki a smuls un singur game şi nu a contat pe serviciul româncei, care a arătat un tenis fluid, foarte plăcut ochiului.

În finala de la Dubai, turneu care pune la bătaie premii totale de peste 2,5 milioane de dolari, dar şi 900 de puncte pentru învingătoare, Simona Halep va întâlni o altă Karolina, pe cehoaica Pliskova.

A 18-a jucătoare a lumii, Pliskova are un an excelent. Este la a doua finală a anului, după cea pierdută la Sydney, în faţa Petrei Kvitova, iar în urmă cu o săptămână, la Anvers, a ajuns până în semifinale.

Pliskova a învins-o în semifinale, după trei seturi spectaculoase, scor 6-4, 5-7, 7-5, pe iberica Gabrine Muguruza. Simona şi Karolina nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro