Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:29:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iulian Teodorescu:"Dacă investitorii vor şi stadionul Ilie Oană, discutăm!"


24 aprilie 2015

Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului, a afirmat că, în eventualitatea unei cereri concrete, există posibilitatea ca stadionul Ilie Oană să fie scos la vânzare, informează phon.ro.

”Nu avem nicio cerere oficială din partea unor investitori care ar fi intenţionaţi în achiziţionarea stadionului Ilie Oană. Am fi bucuroşi dacă ar exista intenţii concrete şi serioase. În ceea ce priveşte intenţia de cumpărare a acestui stadion, astfel de afirmaţii ne îndeamnă să credem că valoarea arenei sportive este în continuă creştere. Primăria Ploieşti, ca deţinător al numelui, al palmaresului echipei de suflet a ploieştenilor, doreşte în primul rând lămurirea situaţiilor juridice şi financiare ale SC FC PETROLUL PLOIEŞTI SA, urmând ca ulterior limpezirii apelor, Consiliul Local să ia în discuţie eventuala scoaterela licitaţie a acestui obiectiv, considerat strategic, şi anume stadionul Ilie Oană. Eventuala intenţie de instrăinare a edificiului va fi condiţionată de o serie întreagă de factori, în primul rând, siguranţa şi confortul ploieştenilor, cât şi menţinearea destinaţiei obiectului, dar şi a înaltelor standarde de folosinţă precum sunt cele de astăzi”, a spus Iulian Teodorescu, primarul interimar al Ploieştiului, citat de phon.ro.

Directorul executiv al Petrolului Ploieşti, Andi Crângu, a susţinut, în cadrul emisiunii Pasul la Ofsaid, moderată de jurnalistul Cristi Anghelescu, faptul că în momentul de faţă există negocieri cu un investitor care doreşte să cumpere pachetul de acţiuni deţinut de Daniel Capră şi al celorlalţi acţionari ai societăţii care administrează clubul ploieştean. Sau, altă variantă, să contruiască o nouă arenă, în altă locaţie!

SURSA: sportnews.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro