Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:18:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dezastru pentru Simona Halep! A fost eliminată de la Turneul Campioanelor


30 octombrie 2015

Simona Halep a părăsit competiţia de final de an din Singapore, după ce a pierdut categoric astăzi, cu 6-7 (5), 1-6, ultimul meci din Grupa Roşie, cu Agnieszka Radwanska.

Simona Halep, care venea după eşecul usturător cu Maria Şarapova, a început meciul în forţă. A reuşit un break rapid şi s-a desprins la 2-0. Poloneza, învinsă în primele două meciuri în Grupa Roşie din Singapore, a ajuns-o din urmă pe româncă la jumătatea primului set, trecând şi la conducerea scorului (4-3).

Au urmat mari emoţii pentru Simona, care a salvat două mingi de set pe propriul serviciu, reuşind cu greu să egaleze scorul la 5. Halep a forţat în game-ul următor, însă a irosit numeroase şanse de break, Radwanska apărându-se exemplar.

În cele din urmă, s-a ajuns în tie-break. Aici, Simona Halep părea să fi scăpat în învingătoare, desprinzându-se pe nesimţite la 5-1, însă Agnieszka Radwanska a revenit senzaţional şi a închis setul în ”prelungiri” cu un incredibil 7-5, după 75 de minute de joc.

Manşa secundă n-a avut istoric. Simona s-a prăbuşit, aşa cum a făcut-o de atâtea ori în momentele delicate, iar poloneza s-a impus scurt, cu 6-1!

Simona, care a ratat victoria cu numărul 50 din 2015, va părăsi Turneul Campioanelor încă din faza grupelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro