Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:58:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premier League, o competitie tot mai incinsa


20 februarie 2016

Avansul extraordinar al Premier League este evident, iar iubitorii de fotbal din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura fiecare noua etapa. Pe masura ce se apropie sfarsitul competitiei, emotiile sporesc, iar toti sunt cu o singura intrebare pe buze: va reusi Leicester sa castige titlul? Pasionatii de pariuri online au posibilitatea unor castiguri tot mai mari deoarece scorurile se rastoarna in ultimele minute in Premier League, iar competia devine tot mai spectaculoasa in a doua jumatate a campionatului. De aceea, in privinta unor case de pariuri sportive online pariuri sigure 100% există optiuni clare pe care ei le pot folosi pentru a-si spori castigurile si pentru a mari miza pe care joaca.

Toti cei care mizeaza pe pariuri sportive online au acum absolut toate motivele pentru care sa se orienteze spre Premier League. De obicei, lucrurile se precipita atunci cand se apropie ultimul sfert al competitiei. Favoritele la titlu trag aer in piept si fac ultimele transferuri in ianuarie, echipele amenintate de retrogradare parca depind mai mult ca oricand de cifre si calcule, iar antrenorii se pregatesc de meciuri din ce in ce mai grele pentru echipele lor.

Dat fiind faptul ca in tara noastra a intrat in vigoare o legislatie destul de restrictiva in aceasta privinta, trebuie sa fii sigur ca pariuri sigure 100% există acum pe internet, acestea fiind reglementate de legi clare. Totul a intrat pe un fagas normal si in domeniul pariurilor, iar cele mai bune case de pariuri sunt acum la dispozitia celor care joaca de acasa, din fata calculatorului.

 

Lupta acerba din Premier League

 

Premier League inregistreaza tot mai multe surprize. Una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatului britanic a fost deja inregistrata: ascensiunea fulminanta a echipei pregatite de Claudio Ranieri, Leicester. Formata din jucatori aflati la apus de cariera sau din fotbalisti refuzati de alte echipe, Leicester a impresionant pe parcursul tuturor celor 26 de etape scurse pana acum. Din pacate, in ultima runda, elevii lui Ranieri au fost infranti in minutul 95 de Arsenal, golurile echipei lui Arsene Wenger fiind inscrise de doi jucatori care au inceput meciul pe banca de rezerve.

Desi au fost invinsi cu 2-1 in aceasta ultima etapa, cei de la Leicester se mentin pe rimul loc in campionatul Angliei, fiind urmati indeaproape de Arsenal si Tottenham, ambele la doua puncte de lider. Oricine stie ca e timpul sa mizeze pe pariuri sportive si isi poate da seama cu usurinta acum ca meciurile lui Leicester merita urmarite cu atentie, iar ele pot aduce castiguri importante pariorilor care urmaresc cu interes fenomenul.

Trupa lui Claudio Ranieri simte rasuflarea in ceafa a  celor de la Arsenal si Tottenham, in conditiile in care alte posibile pretendente la titlu se indeparteaza de acest obiectiv si par sa se grupeze intr-o alta lupta, cea pentru locurile de Champions League. Arsenal a aratat o fata mult mai ofensiva decat de obicei in meciul de duminica impotriva liderului la zi al campionatului. Theo Walcott si Danny Wellbeck au inscris cele doua goluri care au ingenuncheat-o pe Leicester la finalul partidei.

Fata de echipa lui Pochettino, care nu are o experienta prea bogata in lupta pentru sefia clasamentului, Arsenal dispune de toate avantajele de care are nevoie in aceasta privinta. Vedetele echipei pot face diferenta in orice moment, lucru dovedit in atatea randuri si chiar in ultima etapa de campionat. Mesut Ozil (pe care cei de la Real Madrid deja il regreta), Peter Cech (plecat de la Chelsea) si Per Mertesacker sunt printre piesele de baza ale unui angrenaj bine gandit de Arsene Wenger. La Tottenham nu exista un jucator-cheie  la mijlocul terenului, asa cum este Mesut Ozil la Arsenal. In cele doua formatii, e evident ca 100% există numeroase optiuni pentru inlocuirea jucatorilor importanti, in caz de accidentare.

O echipa mare isi arata potentialul si in momentele grele, avand posibilitatea de a introduce jucatori noi care sa suplineasca lipsurile cauzate de accidentari. Fotbalistii din Premier League au de disputat foarte multe partide pe parcursul unui sezon, iar accidentarile apar tot mai des spre finalul lui. Astfel, o masura eficienta pe care o iau marile cluburi e sa cumpere mai multi jucatori de valoare care sa completeze primul 11 in caz de nevoie.

 

Poate sa tina pasul Leicester in varful clasamentului?

 

In urmatoarele 12 etape, Leicester va fi sub presiune maxima din cauza riscului de a pierde pasul in lupta din varful podiumului. Nici locul 4 ocupat de Manchester City nu este de ignorat, caci echipa lui Manuel Pellegrini se afla la o distanta de doar sase puncte de lider. Totusi, cei de la City par in scadere de forma, preocupati parca mai mult de viitoarea schimbare de antrenor, Guardiola fiind asteptat cu nerabdare pe Etihad Stadium pentru a prelua functia de manager.

Programul lui Leicester e mai accesibil pana la finele sezonului, in comparatie cu cel al urmatoarelor trei clasate. Practic, jucatorii antrenati de Ranieri vor intalni doar doua mari echipe, iar acest lucru se va intampla in ultimele trei etape. Ei se vor deplasa la Manchester United in antepenultima etapa si vor juca cu Chelsea, poate chiar cu titlul pe masa, chiar in ultima runda.

Este posibil ca Tottenham si Arsenal sa se anuleze reciproc in meciul care urmeaza se se dispute intre cele doua formatii peste doar trei etape. Un egal ar putea oferi lui Leicester o adevarata gura de oxigen, in conditiile in care echipa nu ar face niciun pas gresit. Teoretic, ei pot sta linistiti deoarece nu vor intalni nicio echipa de pe podiumul de acum pana la final, insa e clar faptul ca vor exista si meciuri foarte grele in care vor fi implicate si formatii care vor sa prinda un loc de cupe europene sau sa scape de retrogradare.

In plus, un alt factor este in favoarea lor. Leicester nu mai joaca in nicio alta competitie in fara de campionat, putand astfel sa se concentreze asupra Premier League, asa ca e timpul sa mizati pe aceasta echipa si sa puneti bilete la pariuri sportive online. Ranieri chiar si-a permis sa le dea liber o saptamana jucatorilor sai dupa infrangerea cu Arsenal, dorind sa isi respecte o promisiune mai veche facuta acestora. Date fiind toate aceste informatii, e timpul sa fim cu ochii pe Leicester, caci s-ar putea sa fim martorii cele mai mari surprize inregistrate vreodata in Premier League.

 

 

 

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro