Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:11:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Româncelor le place la Madrid. Victorii splendide pentru Simona Halep şi compania


3 mai 2016

Patru românce s-au calificat în turul doi al importantului turneu de tenis de la Madrid. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Patricia Ţig au făcut acest pas, în timp ce Monica Niculescu s-a oprit după primul hop.

Simona Halep, cap de serie 6 pe zgura madrilenă, a trecut fără emoţii de japoneza Misaki Doi, în două seturi scurte, scor 6-0, 6-3. Constănţeanca a avut nevoie de doar 58 de minute pentru a o trimite acasă pe jucătoarea asiatică de pe locul 45 în lume.

Halep, fostă finalistă la Madrid, va încrucişa racheta cu italianca Karin Knapp, care, în mod normal, n-ar trebui să îi pună probleme româncei.

Irina Begu a început şi ea cu dreptul la Madrid, învingând-o pe canadianca Eugenie Bouchard, jucătoare foarte talentată, însă aflată într-o criză de formă de ceva vreme.

Bucureşteanca s-a impus în trei seturi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, iar în turul doi va avea o altă adversară de renume: Garbine Muguruza, din Spania, a treia favorită la Madrid.

În turul doi la Madrid, unde sunt puse la bătaie premii de aproape 5 milioane de dolari, s-au calificat şi Patricia Ţig (6-3, 4-6, 6-2 cu rusoaica Daria Kasatkina) şi Sorana Cîrstea (6-4, 6-3 cu sârboaica Jelena Jankovic).

Sorana, care este în revenire de formă, după două sezoane groaznice, o va întâlni pe muntenegreanca Danka Kovinici, în timp ce tânăra Patricia Ţig a avut un adversar mult mai incomod: Sloane Stephens (SUA, 16).Ţig a produs surpriza şi a eliminat-o pe Stephens.  Patricia Ţig, numărul 134 mondial, a obţinut o victorie de senzaţie, luni, în faţa americancei Sloane Stephens (locul 16), pe care a învins-o cu 6-2, 6-3, în turul doi al turneului de tenis WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

Doar Monica Niculescu n-a reuşit să treacă de primul tur, fiind învinsă de americanca Louisa Chirico, cu 7-5, 6-1.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro