Vineri, 29 martie 2024 - 12:13:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Copiii au nevoie de sport! O echipă de juniori de la Tirgşorul Vechi în pericol de a se desfiinţa din lipsă de fonduri!


21 februarie 2017


 

Într-o perioadă în care fotbalul face tot mai multe valuri, în care se vorbeşte despre problemele de obezitate ale copiilor din România, există tineri care îşi doresc să facă sport, au performanţe dar s-au trezit că echipa pentru care luptă este în prag de desfiinţare.

Vorbim despre echipa de fotbal juniori de la Tirgşorul Vechi, echipă aflată pe locul 3 in Liga Judeţeană de Fotbal  JUNIORI B, Seria I, din Prahova.

Tinerii au constatat disperaţi că echipa pe care au reuşit să o aducă în clasament este la un pas de desfiinţare. Şi cum trăim în epoca reţelelor de socializare au lansat un apel disperat pe Facebook.

"Salutare comunitate,fac parte din echipa de fotbal juniori din Tg. Vechi . Echipa mergea foarte bine clasandu-se pe locul 3 in campionat , apoi dupa terminarea primei jumatati a campionatului am aflat ca echipa se va desfinta deoarece nu mai are cine sa se ocupe de aceasta.Am decis impreuna cu ceilalti membri ai echipei sa postam in acest grup deoarece speram sa primim ajutor si echipa sa poata funciona in continuare ! Va multumesc!", este mesajul postat de Mădălin Alexandru, mesaj care ne-a impresionat prin disperarea care se simţea în spatele cuvintelor

Suntem convinşi că apelul copiilor de la Tîrgşorul Vechi va ajunge la oamenii care iubesc fotbalul, la oamenii care ştiu că tinerii aceştia au nevoie de mişcare, au dreptul să facă sport. 

Stiri Actuale va urmări situaţia tinerilor fotbalişti de la Tîrgşorul Vechi şi vom încerca să găsim oameni îndrăgostiţi de fotbal care să îi poată ajuta pe aceşti copii pentru a-şi îndeplini visurile!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro