Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:59:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sala „Leonard Doroftei” găzduieşte etapa Zonală a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness


10 martie 2017

Sala „Leonard Doroftei” va găzdui, sâmbătă, începând cu ora 10.00, Etapa Zonală pentru judeţele din zona „I” a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness 2017, competiţie organizată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, în colaborare cu Primăria Ploieşti, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Prahova şi cluburile Champions GYM CSS5 IFBB Bucureşti şi Johnny’s Team Ploieşti.

O competiţie de culturism de asemenea anvergură este o premieră pentru judeţul nostru, circa 130 de sportivi reprezentând 24 de judeţe urmând să se întreacă la cele 18 categorii sportive stabilite de Comisia Centrală de Arbitri. Printre cei 130 de sportivi se vor afla şi 15 reprezentanţi ai Ploieştiului, care aşteaptă ca, sâmbătă, începând cu ora 10.00, să fie susţinuţi de iubitorii culturismului din oraş.

Cântarul oficial va avea loc mâine, la ora 17.00, la Hotel „Central”, tot acolo urmând să se desfăşoare, începând cu ora 20.00, Şedinţa Tehnică a competiţiei. Cele 24 de judeţe care fac parte din zona „I” sunt: Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Bucureşti, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Olt şi Teleorman.

Aşadar, sâmbătă, începând cu ora 10.00, iubitorii culturismului şi ai fitnessului sunt aşteptaţi la Sala „Leonard Doroftei” pentru a urmări o competiţie de înalt nivel!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro