Joi, 25 aprilie 2024 - 2:00:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrei să te distrezi? Mergi la Semimaratonul Bucuriei-Urlaţi ediţia 2017


2 iulie 2017

Asociaţia Start Now vă invită “să urlaţi de veselie'' dar mai ales să alergaţi în Dealul Mare, jud. Prahova la o evadare în natură, aer curat şi multă voie bună !

Pe 30 Septembrie 2017, Asociaţia Start Now, alături de Primăria Urlaţi şi de o serie de parteneri, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a doua ediţie.

Continuăm susţinerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului. Componenta socială a acestei ediţii este reprezentată de faptul că vom participa la dotarea cu echipament sportiv a sălilor de sport de la Liceul Brâncoveanu Vodă şi de la Şcoala Generală nr.2 din Urlaţi.

Evenimentul Semimaratonul Bucuriei susţine practicarea sportului alături de familie şi de prieteni,  garantând o porţie serioasă de sănătate şi de BUCURIE!

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boiereşti, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenţi.

De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 17.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitaţi toţi participanţii.

Site-ul evenimentului, www.runtourlati.ro a fost lansat astăzi, 1 Iulie, iar cei interesaţi să participe la eveniment îl pot accesa, pentru că tot astăzi am dat START înscrierilor!

Mai multe detalii despre curse şi înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei”, precum şi pagina Asociaţiei Start Now.

Menţionăm şi faptul că la prima ediţia, din 2016, au fost prezenţi în jur de 500 de participanţi, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reuşit construirea unu teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi - Sfântul Stelian, din Urlaţi.

O serie de parteneri s-au alăturat deja evenimentului: Primaria Urlaţi, P&G Urlaţi, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Decathlon Ploieşti, Plasticpak Urlaţi, Metigla, Grupul Bucuria Alergării.

Ne bucurăm să putem organiza, şi în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundaţia Motivation şi Asociaţia Roţile Schimbării.

Se vor organiza următoarele probe de alergare:

- Semimaraton 21,5 km; 
- Cros 10.8 km; 
- Cursa fotoliilor rulante - 3km;
- Cursa familiei - 800 m

Cursele Copiilor:

De la 3 la 5 ani – 200m 
De la 5 la 8 ani – 400m
De la 8 la 10 ani – 600m
De la 10 la 13 ani – 800m
De la 13 la 16 ani – 1000m

Pentru cursele copiilor taxa este zero.

Intenţionăm ca acest eveniment să devină o tradiţie nu doar pentru Oraşul Urlaţi, ci pentru întreg judeţul, promovând, în faţa alergătorilor veniţi din toată ţara, atât sportul, ci şi zona viticolă a Prahovei.

Ne dorim, de asemenea, să transformăm Semimaratonul Bucuriei într-o sărbătoare a oraşului Urlaţi, atât pentru localnici, cât şi pentru participanţi, pentru că zona este una deosebită şi merită toată atenţia, atât din punct de vedere sportiv, cât şi turistic.

Start Now!este o asociaţie non-profit care îşi propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaţionale, sportive, sociale, de antreprenoriat) şi care să genereze valoare pentru cei implicaţi.

Din portofoliul nostru fac parte: proiectul şi evenimentul #BucuriaAlergarii www.bucuria-alergarii.roo întâlnire săptămânală desfăşurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploieşti, ajuns la ediţia 26 din anul 2 de existenţă, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploieşti, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului,Semimaratonul Urlaţi 2017, etc.

Detalii şi înscrieri:

www.runtourlati.ro

www.start-now.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro