Vineri, 29 martie 2024 - 4:57:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România, campioană mondială la fotbal în 5! Victorie extraordinară în finala cu Anglia


14 iulie 2017

Chiar dacă nu este o competiţie recunoscută de FIFA, Mondialul de fotbal 5 la 5, organizat sub patronajul starului brazilian Neymar, a avut peste 100.000 de participanţi. Cei mai buni dintre ei sunt români.

România a câştigat competiţia Neymar Jr´s Five, organizată în oraşul natal al marelui jucător brazilian, Praia Grande.

La întrecere au participat peste 100.000 de jucători din 53 de ţări, dar în finala întrecerii au ajuns România şi Anglia.

A fost o finală echilibrată, care s-a încheiat fără goluri, după expirarea timpului regulamentar de 10 minute. Soarta partidei a fost decisă în urma unui joc de unu la unu, între românul Silviu Radu şi englezul Kalne Wright. Britanicul a irosit o şansă uriaşă de a marca golul de aur, iar românul a profitat, a ţâşnit spre poartă şi a înscris.

“Când am reuşit să intru în posesia mingii şi am început să înaintez către poartă, mi-au dat lacrimile de bucurie, aşa că nu ştiu exact cum am înscris golul”, a povestit Silviu, citat de site-ul cluburi-sportive.ro.

Neymar nu s-a sfiit să îi laude pe campioni. ”Am văzut cât de motivată este echipa României şi mi-am spus că au stofă de campioni. Aşa a fost”, a precizat superstarul de la FC Barcelona.

Drept premiu, românii au câştigat o excursie la Barcelona, unde vor petrece timp alături de Neymar şi îl vor vedea jucând pe Camp Nou.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro