Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:28:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep,în premieră, în semifinală la Australian Open!


24 ianuarie 2018

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a trecut în două seturi, 6-3, 6-2 de Karolina Pliskova, Cehia, favorită 6 a turneului de la Melbourne şi o va întâlni în faza următoare pe Angelique Kerber, locul 16 WTA.

Meciul din sferturile de finală nu a început tocmai bine pentru Simona Halep. Karolina Pliskova a servit perfect în primul game şi a profitat de erorile liderului mondial pentru a reuşi primul break al jocului. La 3-0 pentru sportiva din Cehia, Halep şi-a câştigat serviciul după ce a salvat o minge de break. A urmat o serie perfectă a Simonei Halep. Sportiva din Constanţa a jucat aproape fără greşeală şi a reuşit o serie de 6 game-uri consecutive, impunând-se cu 6-3, după 38 de minute de joc. Statistica a arătat că Halep a avut 12 lovituri câştigătoare în primul set, faţă de 7, reuşite se sportiva din Cehia.

Setul secund a început cu Halep la serviciu. Românca s-a impus după ce a salvat două mingi de break ale Pliskovei şi a făcut imediat şi break-ul după ce reverul cehoaicei a ajuns mult în afara suprafeţei de joc. Karolina Pliskova a reuşi să câştige primul game după 9 jocuri consecutive câştigate de Halep. Până la final Halep a mai pierdut doar un singur game şi s-a impus în setul secund cu 6-2. Meciul s-a încheiat după o oră şi 12 minute.

Pentru cea mai bună performaţă din carieră la Australian open, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 880.000 de dolari australieni(aproximativ 573 000 de euro).

În semifinale ea o va întâlni pe Angelique Kerber, cea care a a trecut în sferturi de Madison Keys, în două seturi 6-1, 6-2 după 51 de minute.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro