Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:39:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fortuna Brazi va fi antrenată de Edi Iordănescu


13 ianuarie 2013

Revelaţia Ligii a 3 a, Fortuna Brazi, va fi antrenat în retur de Edi Iordănescu, fiul fostului antrenor al echipei naţionale de fotbal.

Informaţia a fost furnizată de jurnalistul sportiv Cristian Anghelescu pe blogul său, http://www.cristian-anghelescu.ro, după ce vineri a apărut pe siteurile naţionale de sport.

Locul doi în C 6 la jumătatea întrecerii, cu un punct mai puţin decât liderul Unirea Târlungeni, formaţia prahoveană a avut în prima parte a campionatului doi antrenori.

Dan Dobai a părasit Fortuna în urma eşecului de la Şotânga, 0-1 cu FCM Târgovişte, fiind înlocuit cu Octavian Grigore. Acum, antrenorul ploieştean, care va primi alte sarcini în cadrul clubului, i-a lăsat locul lui Edi Iordănescu. Noul tehnician al Fortunei, care a lucrat, în trecut, la două din cluburile reprezentative de pe prima scenă, Steaua şi FC Vaslui, va fi prezentat jucătorilor luni, în ziua în care Fortuna Brazi îşi va începe pregătirile în vederea noului sezon.

Cu un obiectiv clar, promovarea în eşalonul secund, Fortuna Brazi va parcurge, în perioada de pregătire a returului, două cantonamente centralizate. Primul va fi la Izvorani, în perioada 21 ianuarie-1 februarie, iar al doilea se va derula în luna februarie, în Antalya, la Kemer. În Turcia, echipa pregatită de Edi Iordanescu va disputa şase partide de verificare cu adversari din mai multe ţări.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro