Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:43:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FC Petrolul – Zeta Golubovic 4-1 (1-1) (amical în Antalya )


14 februarie 2013

FC Petrolul a reuşit cea mai mare victorie din turneul din Antalya, 4-1 cu gruparea muntenegreană Zeta Golubovic. Golurile “lupilor galbeni” au fost marcate de către Marinescu, Morar şi Bokila (dubla).


Meciul a început anevoios pentru „petrolişti”, Boljevic a deschis scorul în minutul 7, după o suită de gafe a defensivei ploieştene şi a marcat, cu o lovitură de cap, din şase metri. După golul primit găzarii au dominat meciul pe acest fond a venit şi golul, Marinescu a înscris în minutul 43, cu un şut de la 20 de metri, traiectoria balonului păcălindu-l pe portarul lui Zeta.
După pauza, “lupii” au predate o lecţie de fotbal muntenegrenilor, Morar, în minutul 51, a înscris pentru 2-1, cu o finalizare de la 14 metri, după o pasă primită de la Younes. Petrolul a continuat să atace, Bokila a marcat două goluri, primul în minutul 69, cu un şut plasat, expediat de la 20 de metri, apoi în minutul min. 80.

„O victorie meritată, iar scorul putea fi chiar mai mare, judecând după numărul ocaziilor avute. Se vede că de la meci la meci este mai bine, pentru că suntem într-o perioadă în care oboseala se duce şi începem să avem un ritm de joc bun”, a declarat Cosmin Contra.


FC Petrolul: Povilas (72 Hamutovski) – Achim (76 Alcenat), Naziri (74 Neag), Geraldo (74 Yamissi), Guilherme (74 Grecu) – Marinescu (57 Mustivar), Romario (76 Hoban) - Renan, Cristescu (64 Bokila), Morar (64 Muscalu) – Younes (76 Sovadet).
Zeta: Radovic - M. Radulovic, Kaludjerovic, Cavnic, Novovic, Brnovic, Burzanovic, Bozovic, Vlaisavljevic, Dosljak, Boljevic.

 

 

Foto:fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro