Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:13:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 55.000 de suporteri la derby-ul Steaua-Chelsea


7 martie 2013

Ziua mult aşteptată atât de suporterii români, cât şi de cei englezi a sosit! Meciul dintre Steaua şi Chelsea, care va avea loc la ora 20.00, pe Arena Naţională se va disputa cu stadionul plin, după ce au fost vândute 55.000 de bilete.

Fiind vorba despre o partidă extrem de importantă, autorităţile au luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că nu vor fi probleme.

Steaua visează la o nouă seară magică! Roş-albaştrii vor să facă spectacol pe Naţional Arena în meciul cu Chelsea din optimile Europa League. David Luiz, fundaşul celor de la Chelsea le-a tăiat însă elanul românilor. I-a anunţat că echipa sa, Chelsea va învinge.

Englezii nu vor să rămâna fără trofeu anul acesta, aşa că şi-au făcut calculele pentru o victorie mare în România. Antrenorul Chelsea, Rafa Benitez, l-a anunţat deja pe tehnicianul steliştilor, Reghecampf, că vor să obţină victoria.

Meciul retur se va disputa pe 14 martie, la Londra. Chelsea a câştigat anul trecut Liga Campionilor.

Biletele la meciul Steaua Chelsea s-au epuizat oficial de mult timp, dar bişniţarii au încă stocuri mari, pe care le negociază la supra preţ chiar sub ochii jandarmilor. Pentru 200 de lei, traficanţii sunt dispuşi să vândă chiar şi 18 bilete pentru partida de joi seară.

Ca să nu fie prinşi în flangrant cu biletele la ei aşa cum s a intamplat la începutul săptămânii, bişniţarii duc negocierile doar  prin telefon.

La începutul săptămânii jandarmii de la brigada Bucureşti au confiscat 70 de bilete care au fost predate organizatorilor meciului iar doi dintre bişniţari au fost amendaţi. Oficialii clubului din Ghencea au estimat că, aproximativ 10.000 de bilete au ajuns pe mâna speculanţilor


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro