Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:26:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PETROLUL - DINAMO 2-1


17 martie 2013

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Ionel Dănciulescu a evoluat pentru a 500-a oară în primul eşalon

În minutul 49, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ patru minute, din cauza numeroaselor role de hârtie aruncate de fanii Petrolului de la peluză pe teren, în porţiunea în care se afla poarta apărată de Bornescu.

Înainte de începerea jocului, galeria Petrolului a avut o coregrafie sugestivă, ce simboliza un lup care îmblânzeşte un câine roşu.

La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, între care şi 700 de fani dinamovişti.

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Dinamo, scor 2-1, că această partidă a fost completă, precizând că elevii săi au pus în aplicare tot ce au lucrat la antrenament şi domină acasă orice adversar.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Bokila '8 (penalti) şi Sauvadet '56. Pentru Dinamo a marcat Axente '14.

 

Cum s-a marcat:

1-0: Bokila transformă un penalti acordat de centralul Radu Petrescu după o intervenţie a lui Alexe asupra atacantului grupării prahovene.

1-1: Minge trimisă în spate de Geraldo către propria poartă, Bornescu degajează, dar Axente se interpune şi trimite balonul în poartă.

2-1: Acţiune de atac a Petrolului, Marinescu îl găsşete demarcat la marginea careului pe dreapta pe Sauvadet, iar acesta trage fără preluare cu piciorul stâng de la 14-15 metri, la colţul lung al porţii lui Bălgrădean.

 

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu (Mustivar '67) - Renan (Grozav '46), Cristescu, Sauvadet (Hamza '77) - Bokila.

Antrenor: Cosmin Contra.

 

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Muşat - C. Matei, Boubacar (Dandea '88), C. Munteanu, Curtean (Rotariu '73) - Axente (Cristea '79), Dănciulescu.

Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Cristescu '70, Mustivar '74 / Boubacar '31, Luchin '62

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Micloş Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă)

Observatori: Valentin Alexandru, Dan Petrescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro