Joi, 28 martie 2024 - 2:04:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii galbeni" au dat recital la Galaţi


19 aprilie 2013

Petrolul Ploieşti a  câştigat fără emoţii la Galaţi şi este în proporţie de 99%  în finala Cupei României. "Lupii galbeni"  au făcut show la malul Dunării, golurile lui Geraldo Alves, Morar şi Bokila au adus o victorie clară,în faţa unei echipe gălăţene, care nu se regăseşte.

Partida a început cu „găzarii”  în atac şi în minutul 3, GERALDO ALVES a deschis balul, după ce a deviat cu capul mingea, pe spate,  la colţul scurt, după un corner executat , de către Sauvadet.  A fost primul gol al portughezului în tricoul „galben-albaştrilor”.

Amfitrionii au revenit în joc, însă Bornescu a fost la post (minutul 8), şi a respins de două ori mingea în aceeaşi fază, la şuturile expediate de către Stromajer şi Iorga. Până la pauză s-a jucat pe "contre", ploieştenii au avut ocazii prin Bokila (minutul 19), Sauvadet (minutul 22) şi Hoban (minutul 38), iar gălăţenii au mai ratat o ocazie dar, la lovitura de cap a lui Vancea (minutul 23)  tot Bornescu a reuşit să respingă.

După pauză, Morar (care l-a înlocuit pe accidentatul  Sauvadet)  a prins o "torpilă" în minutul 49, dar  Grahovac a respins cu dificultate în corner.

În minutul 60, MORAR a şutat puternic de la 20 de metri, lateral stânga, iar mingea, deviată de Cojoc şi a intrat în poarta, păcălindu-l pe portarul gazdelor.

După al doilea gol iureşul petroliştilor a continuat, în minutul 71 BOKILA a adus umilinţa totală gazdelor, reuşind al treilea gol, după o cursă de 30 de metri, marcând lejer pe lângă  Grahovac.

S-a terminat...3-0 pentru Petrolul şi numai  o catastrofă ar putea să îi împiedice pe  "lupii galbeni"  să joace pe 1 iunie, pe „Naţional Arena”, cu trofeul pe masă.

 

Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti 0-3 (0-1)

 

Marcatori: Geraldo Alves (3), Morar (60), Bokila (71)

Oţelul Galaţi:

Grahovac – Cojoc, Sârghi (cpt), Benga, Murgoci – Neagu, Giurgiu – Iorga, Astafei (72 Didi), Stromajer (61 Paraschiv) – Vancea (46 Marquinhos).

Antrenor: Petre Grigoras.

FC Petrolul:

Bornescu – Alcenat, Geraldo Alves, Yamissi, Guilherme – Marinescu (cpt) (69 Mustivar), Hoban – Boudjemaa, Younes, Sauvadet (28 Morar) – Bokila (75 Mojica) .

Antrenor: Cosmin Contra.

 

Au arbitrat: Radu Petrescu (Bucureşti) – Aurel Onita (Constantă) şi Vasile Marinescu (Bucureşti).

Arbitri adiţionali: Sebastian Coltescu (Craiova) şi Robert Dumitru (Braşov).

Arbitru de rezervă: Florin Miron (Bucureşti).

Observatori: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) şi Paul Cazan (Bucureşti).

Cartonaş roşu: Benga (75)

 

foto:fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro