Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:51:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Walter renunţă la Petrolul şi se întoarce la U Cluj?


5 iunie 2013

Omul de afaceri Florian Walter renunţă la Petrolul şi va reveni ca acţionar la U Cluj, după ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Petrolului Ploieşti. În prezent, el rămâne doar sponsor a echipei prahovene, dar va renunţa şi la acestă calitate începând cu data de 20 iunie, când va reveni la conducerea echipei clujene.

 

Florian Walter revine la U Cluj în calitate de acţionar, după ce va reintra în posesia acţiunilor pe care le-a cedat în 2012 lui Mărginean, pentru a le vinde, potrivit Prosport.

 

Omul de afaceri şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Adminisraţie al Petrolului Ploieşti în cursul zilei de vineri, în prezent având doar calitate de sponsor al echipei. Cu toate acestea, începând cu data de 20 iunie, el va reveni la conducerea echipei U Cluj.

 

Decizia poate părea surpinzătoare, mai ales că Petrolul a câştigat Cupa României în faţa celor de la CFR CLuj, însă bărbatul spune că nu vrea să ajungă în locul lui George Copos, să îi "aducă fanii colivă".

 

 

"Nu aş mai vrea să continuu în fotbal, dar mă voi gândi. Fanii sunt de felicitat. Într-o săptămână voi şti ce voi face. Dacă mă retrag, nu voi mai investi la nicio echipă. Nu mi-a plăcut imaginea cu George Copos şi suporterii aceia care i-au dus o tavă de colivă. Nu cred că el a vrut să facă rău şi eu nu vreau să ajung aşa", a spus omul de afaceri după finala cupei.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro