Joi, 28 martie 2024 - 7:23:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul începe în forţă campania de transferuri


7 iunie 2013

Fostul portar al Rapidului a parafat ieri o înţelegere pe 2 ani cu galben-albaştrii, ”lupii” sunt în tratative avansate şi cu mijlocaşul brazilian dorit la un moment dat de Becali în Ghencea.

 

Petrolul a făcut prima mişcare importantă pe piaţa transferurilor: l-a legitimat ieri pe Pecanha, portarul Rapidului devenit jucător liber după ce a reziliat contractul cu gruparea din Grant. El a renunţat la câteva zeci de mii de euro de la clubul vişiniu pentru a putea veni în trupa "lupilor": contract pe doi ani.

 

"Transferul lui Pecanha e doar primul dintr-o serie ce va continua în perioada următoare. Vor fi mai mulţi jucători importanţi care vor semna cu Petrolul, sperăm noi surprize plăcute pentru fani, iar achiziţiile le vom anunţa pe măsură ce vor fi concretizate", a subliniat Dan Capră, şeful CA.

 

Următoarea mutare pe care o pregăteşte câştigătoarea Cupei României e aducerea unui alt ex-rapidist: Teixeira (33 ani)! Mijlocaşul a evoluat în prima jumătate a lui 2013 în Emirate, la Al Shaab, formaţia pregătită de Marius Şumudică, dar acum a devenit liber de contract, iar Petrolul e gata să-l legitimeze chiar în aceste zile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro