Vineri, 29 martie 2024 - 4:20:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corina Ungureanu îl aduce pe Hagi la Ploieşti


18 iunie 2013

Deşi Hagi şi-a manifestat doar verbal intenţia ca echipa sa de fotbal Viitorul Constanţa să joace meciurile în noul sezon pe stadionul Ilie Oană, anumite persoane din interiorul administraţiei ploieştene au dat ca certă informaţia.

 

Corina Ungureanu, consilierul pe probleme de sport al primarului Iulian Bădescu ne-a spus care este adevărul despre posibila venire a lui Gheorghe Hagi la Ploieşti. Se pare că idea a apărut la organizarea competiţiei cupa Hagi Danone pe stadionul Ilie Oană, atunci când fostul fotbalist a descoperit cât de iubit este în Ploieşti.

 

“Gigă Hagi şi-a manifestat intenţia de a juca pe cel mai frumos stadion din ţară şi în oraşul în care este foarte iubit. Au fost doar discuţii însă nu s-a concretizat nimic. Eu personal mi-aş dori ca această idee să devină realitate şi sunt convinsă că ploieştenii vor ştii să îşi atate dragostea către fostul căpitan al naţionalei de fotbal şi vor susţine Viitorul Constanţa la fel cum fac şi cu echipa lor de suflet, Petrolul Ploieşti”, ne-a declarat în exclusivitate Corina Ungureanu.

 

De altfel, fosta campioană mondială de gimnastică  a fost cea care a reuşit atragerea fazei regionale a cupei Hagi Danone la Ploieşti, competiţie pe care a urmărit-o alături de Gică Hagi din tribunele stadionului Ilie Oană.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro