Vineri, 29 martie 2024 - 9:46:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii galbeni" au zdrobit campioana Bulgariei


3 iulie 2013

“Lupii”au învins de o manieră categorică, în localitatea austriacă Globasnitz campioana Bulgariei, scor 4-1, golurile au fost marcate de  către Boudjamaa, Grozav, Younes şi Guilherme.

După patru jocuri amicale disputate în Slovenia, galben-albaştrii şi-au regăsit pofta de gol. Partida a început cu  ocazii de gol  la cele două porţi. Bulgarii au avut-o pe prima, dar Alexandrov n-a găsit ţinta, din opt metri.

Apoi  Grozav era să profite de o degajare greşită a portarului bulgar. În minutul patru, ploieştenii au deschis scorul, Younes Hamza a pătruns pe stânga, a centrat în careu şi BOUDJEMAA a reluat simplu în poartă.

În minutul 10, Pecanha (10) s-a opus şuturilor lui  Ivanov şi Platini. În minutul 12 , Grozav a marcat pentru 2-0, cu un şut de la 22 de metri, trimis în colţul din stânga .

În minutul 21,Alexandrov a înscris pentru 2-1. Până la pauză s-au mai consemnat două ocazii, Guilherme (în minutul 41), respectiv Platini (în minutul 42).

Bulgarii au avut prima ocazie după pauză, Alexandrov trimiţând în bară în minutul 47. În minutul 55 ,Younes a reuşit un super, după un vole, de la 12 metri, la o lovitură liberă executată perfect, de către Boudjemaa.

În minutul 58, Ivanov a trimis în bară. Cu cinci minute înainte de final GUILHERME a trimis imparabil, dintr-o lovitură liberă executată de la 25 de metri, peste zid, în colţul din dreapta portarului.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1, găzarii reuşind să obţină primul succes al verii.

Joi,  FC Petrolul va întâlni formaţia ucraineană Zorya Lugantsk, în ultimul amical disputat în cantonamentul din Slovenia,urmând  ca sâmbătă să se întoarcă în ţara, pentru ca duminică întreagă echipă şi staff-ul tehnic să participe la un show de prezentare în Winnmarkt Mall Ploieşti.

 

 FC Petrolul Ploiesti– Ludogorets Razgrad 4-1 (2-1)

 

Marcatori: Boudjemaa (4), Grozav (12), Younes (55), Guilherme (85)/Alexandrov (21).

 

FC Petrolul: Pecanha (85 Oprea) – Achim (82 Naziri), Hoban, Yamissi, Guilherme – Mustivar (cpt), de Lucas (62 Neag) – Boudjemaa, Younes, Grozav (87 N. Popescu) – Bokila (68 Ruben Ramos).

 

Antrenor: Cosmin Contra.

 

Ludogorets: Chvorovic – Caicara, Barthe, Moţi, Vitinha – Zlatinski,

 Dyakov – Alexandrov, Espinho, Ivanov – Platini. Au mai jucat: Argilaski, Minev,

Choko, Marem, Burgzorg, Bakalov, Kostadinov, I. Stoyanov.

 

Antrenor: Ivaylo Petev.

 

foto:fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro