Joi, 25 aprilie 2024 - 5:47:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bulevardul castanilor a fost bulevardul cicliştilor


9 iulie 2013

Cicliştii amatori au luat cu asalt, în weekend, bulevardul castanilor, participând la etapa de la Ploieşti a evenimentului intitulat Road Grand Prix.

Peste 300 de ploieşteni au participat la eveniment, iar startul competiţiei a fost dat de Corina Ungureanu, consilierul primarului Iulian Bădescu, şi de Alex Ciocan, campionul naţional la ciclism. Cel mai mic participant la competiţie nu a împlinit încă 5 ani, dar a reuşit performanţa de a termina printre primii cursa copiilor cu vârsta între 6 şi 8 ani.

“A fost cea mai frumoasă ediţie a competiţiei pentru cicliştii amatori, drept dovadă stând faptul că aproximativ 300 de ploieşteni au luat startul competiţiei. Şi pentru că a fost un succes vom repeta evenimentul şi pe 4 august, când sper să atragem şi mai multi ploieşteni”, ne-a declarat Corina Ungureanu, fosta campioană mondială de gimnastică, în prezent consilierul pe probleme sportive al primarului Iulian Bădescu.

"Mă bucur că un campion ploieştean ,Alex Ciocan se întoarece în oraşul pentru care a câştigat medalii şi promovează competiţia în acest frumos sport. Mulţumesc întregii echipe care a muncit timp de două luni la organizarea acestui eveniment, unde am avut peste 300 de participanti. Felicit cicliştii prahoveni pentru munca lor în condiţii nu dintre cele mai bune şi totuşi cu rezultate notabile", ne-a mai spus consilierul primarului Bădescu.

Trebuie să remarcăm implicarea SGU în organizarea evenimentului, angajaţii societăţii amenajând impecabil bulevardul pentru buna desfăşurare a competiţiei.

Iar dacă ne aducem aminte de Cupa Hagi-Danone, organizată în urmă cu aproximativ o lună pe stadionul Ilie Oană, putem spune că la Ploieşti sportul de masă începe să fie din ce în ce mai prezent.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro