Joi, 18 aprilie 2024 - 12:34:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul în zodia remizelor


5 august 2013

Ocazii imense, anti-joc al "stegarilor", arbitraj tendenţios (în unele momente), penalty refuzat "gazărilor" şi mult ghinion...Aceasta  este povestea unei partide dominate de ploieşteni, în acest început de campionat, dar din păcate dominaţia nu s-a văzut şi pe tabela de marcaj.
Meciul de pe "Ilie Oana" a început cu gazdele în atac. În minutul 4,(iar) Grozav a ratat inexplicabil,acesta luftând din 6 metri după un asist a lui Priso. În minutul 16, Camara a şutat puternic din careu,mingea s-a dus direct în bara din stânga. În minutul 28 ,Texeira a fost tras în careu,dar arbitru Boconeala  n-a acordat penalty pentru "găzari". În minutul 29,braşovenii au prima ocazie...Gerarldo se bâlbâie în careu,mingea ricoşează la Madeira. În minutul 40, Santos era să dea autogol, dar Cristi Ionescu respinge în ultima clipă.În minutul 44, Guilherme trage la poarta ,mingea ricoşează la Grozav, dar acesta nu înscrie.
La pauză 0-0 , un rezultat nedrept pentru o repriză dominată de Petrolul cap-coadă.

În repriza a doua tot petroliştii au dictat ritmul...În minutul 59, Mateiu a trimis mingea în bară după un duel cu Gerarldo.În minutul 60,Hamza reia cu capul din careu,dar mingea trimisă de el trece peste poarta. În minutul 62,Mustivar şi Grozav nu au reuşit să deschidă scorul...Mustivar a tras spre poartă mingea a ajuns la Grozav...acesta a şutat în bară. În minutul 67, Grozav aduce un întreg stadion la disperare,şutul acestuia de la 16 metri trece pe lângă poartă.
În minutul 70, Vagner a fost la un pas să aducă liniştea pe "Ilie Oană", dar Pechana a reuşit să-l blocheze. În minutul 80 , a venit rândul lui De Lucas să rateze. Acesta trimite mingea puţin pe lângă colţul lung. În minutul 90 + 4 ,Hamza ratează iar...şutul tunisianului a lovit plasa laterală.

Scor final 0-0, după o partidă în care braşovenii au practicat un anti -joc total.

Pentru Petrolul urmează un meci foarte greu împotriva celor de la Vitesse Arhem, în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.Meciul se va disputa ,joi 8 august (la Arnhem ), începând cu ora 21 şi va fi transmis în direct de către Digi Tv.

Declaraţie Cosmina Contra (în conferinţa de presă )

„ Pentru mine acest egal este echivalent cu o înfrângere, pentru că nu mă aşteptam să nu câştigăm. Un joc dominat, din nou, clar, un joc în care ne-am creat ocazii, dar care a devenit din ce în ce mai greu atâta vreme cât n-am reuşit să concretizăm niciuna dintre oportunităţile mari pe care le-am avut la început. Am făcut mai multe schimbări în primul 11 tocmai pentru a odihni câţiva jucători pentru meciul de joi, din Europa League, şi n-am mai avut aceiaşi cursivitate şi aceiaşi agresivitate că până acum. Sunt dezamăgit de rezultat, dar mâine e o nouă zi, trebuie să ne pregătim pentru confruntarea din Cupele Europene, şi sper ca fotbalul să ne dea înapoi ceea ce ne-a luat în aceste ultime trei meciuri, pentru că mi-aş dori şi eu să avem jumătate de ocazie, să câştigăm cu 1-0 şi să ne calificăm”.

Petrolul Ploieşti:
Pecanha - Achim, Manasse, Geraldo, Guillherme - Mustivar,
 De Lucas - Priso, Teixeira (Dore '57), Grozav (Boudjemaa '69) - Cămara
(Hamza '57).
Antrenor: Cosmin Contra

FC Braşov:
Marinescu - Straut, Oltean, Machado, Ionescu (Păun '78) - D. Santos - Vagner, Mateiu, B. Madeira, Tatar (Serginho '80) - Fonseca (Danquah '72).
Antrenor: Adrian Szabo

Cartonaşe galbene: Geraldo '45, Cămara '52 / Straut '43, Danquah '90+3

După 3 etape, Petrolul ocupa locul 6 şi a acumulat 5 puncte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro