Joi, 25 aprilie 2024 - 10:29:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce victorie "Grozav"ă/ Vitesse Arnhem - PETROLUL 1-2


9 august 2013

Petrolul a început partida de la Arnhem în stil de echipă mare,cu tupeu. Dar... n-a reuşit să pună probleme m(mari) defensivei olandeze. Prima ocazie a partidei a venit în minutul 7, şutul lui Hoban  a fost blocat de  Velthuizen.
În minutul 21... Boudjemaa interceptează o minge respinsă aiurea de fundaşii celor de la Vitesse, greşit cu capul de olandezi, intra  în careu şi prinde un şut puternic sub transversală.
1-0 pentru "lupi" şi biletele pentru play-off luau drumul Ploieştiului.
În minutul 33 Pechana respinge o minge centrată în careu de Chanturia.
După două minute de prelungiri, prima repriză lua sfârşit cu un scor care trimitea Petrolul pe panoul play-offului şi cu 300 de suporteri petrolişti care dominau sonor stadionul din Arnhem.

Repriza a doua...

În minutul 50 Geraldo respinge un şut al olandezilor,în corner. În minutul 55,Hamza a fost aproape de a aduce linişte totală pe Gerlodrom,şutul acestuia sub bară, a fost respins în ultimul moment în corner de către portarul amfitrionilor. În minutul 65,Dore şutează pe lângă poarta după o centrare de pe dreapta. În minutul 80, Alcenat vede al doilea galben pentru un fault stupid şi inexplicabil şi este eliminat. În minutul 90 + 1 , Van der Struijk prinde o torpilă din margine a careului,mingea ocoleşte poarta.
În minutul 90 + 5..GOOOOOL PETROLUL. GICU GROZAV REUŞEŞTE SĂ ÎNSCRIE GOLUL CALIFICĂRII DINTR-O LOVITURĂ DIRECTĂ.
Fluier final... Vitesse Arnhem-PETROLUL 1-2 şi "lupii" sunt în play-off-ul Europa League !!!

“Am trăit intens partida, pentru că iar era să fie nedrept fotbalul cu noi. Am câştigat, până la urmă, în minutul 90+5, dar merităm calificarea pentru că am fost echipă mai bună. Ne-a fost mai greu în partea a doua, când am rămas în 10 oameni, chiar aşteptam finalul să văd ce jucători sunt obosiţi ca să fac şi ultima schimbare cu Achim, dar când am văzut lovitură liberă am simţit că Gicu ne poate salva.Şi aşa a fost“, a spus Contra la flash-interviul acordat imediat după meci la Digi Sport.


foto.prosport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro