Vineri, 29 martie 2024 - 11:33:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oţelul Galati-FC PETROLUL 1-2


12 august 2013

"Lupii galbeni" au avut trei adversari...canicula, oboseala şi un adversar "greu de ucis". Deşi căldura era mare, în prima repriză s-a jucat un fotbal de calitate, ocaziile alternând de la o poartă la alta, la pauză a fost 1-1, datorită golurilor înscrise de către , Sergiu Costin (minutul 20), respectiv Geraldo Alves (minutul 23).
"Amfitrionii " au avut prima ocazie ,în minutul 6  Sergiu Costin  a şutat  în transversală, din 9 metri , după o lovitură liberă executată de către Iorga, apoi în minutul 13 Marquinhos  a şutat puternic din marginea careului dar  Pecanha a respins.
În minutul 23,"gazarii" au restabilit egalitatea prin Geraldo Alves  , acesta a înscris , după un corner bătut perfect de către Boudjemaa.
În minutul 25  Giurgiu , a rămas singur la 10 metri, dar Pechana a avut o paradă senzaţională. Ultima fază a primei reprize a aparţinut ploieştenilor, Teixeira a şutat puternic dar Brâneţ a intervenit .


Repriza a-doua a debutat cu  Petrolul în atac , în minutul 46 Yamissi a reluat spre poartă dar Filip a respins de pe linia porţii.
În minutul 49 , Astafei a şutat  dar Pecanha a avut o paradă providenţială . În minutul 65  Priso  a trimis peste transversală. În minutul 75 Hamza  Younesa a şutat  de la 18 metri,apoi în minutul 78 , "vârful lupilor" a încercat  un vole , dar mingea a ocolit milimetric vinclul porţii .
Când toată lumea se gândea că meciul se va termina la egalitate ... în minutul 86  Boudjemaa a reuşit o centrare de manual   de pe stânga, iar Hamza , a reluat ca la antrenament , din  10 metri în poartă.
 
Scor final 2-1 pentru  Petrolul .

După acest succes,"lupii galbeni" au acumulat 8 puncte şi se afla pe locul 4 în actuala stagiune a ligii 1.

FC Oţelul Galaţi– FC Petrolul Ploieşti1-2 (1-1)


Oţelul:

Brâneţ – Antunes, Sârghi, S. Costin (cpt) (  Milea), D. Popescu – I. Neagu, Filip, Giurgiu – Marquinhos ( Gavrilă), Astafei ( Paraschiv), Iorga.

Antrenor: Ionuţ Badea.
 
Petrolul:

Pecanha – Achim ( Alcenat), Geraldo, Yamissi, Guilherme – Mustivar (cpt), Hoban – Boudjemaa, Teixeira ( Younes), Grozav ( Priso) – Dore.

Antrenor: Cosmin Contra.
 
Au arbitrat: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Hulubei (Vaslui).
Arbitru de rezervă: Andrei Chivulete (Bucureşti).
Observatori: Dan Petrescu (Bucureşti) şi Dumitru Marcu (Craiova).


foto : www.fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro