Joi, 18 aprilie 2024 - 10:59:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fosta glorie a Petrolului,Costică Moldoveanu, în stare critică


25 august 2013

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria Petrolului, Costică Moldoveanu, se află în stare critică, la Spitalul Judeţean din Ploieşti, scrie Jurnalul Prahovean. Pentru adevăraţii petrolişti, aceasta este o veste cu adevărat tristă, marele jucător al Petrolului având acum zilele numărate. Moldoveanu a făcut parte din echipa de aur a Petrolului, câştigând atât campionatul, în 1966, cât şi Cupa României, în 1963, în acea finală Costică Moldoveanu marcând două goluri. Un om cinstit, care nu a intrat în combinaţii necurate, un talent fotbalistic recunoscut în perioada în care a jucat, dar şi un om jovial, atunci când era cazul, Moldoveanu a fost răpus acum de boală.

Diagnosticat cu ciroză hepatică, Costică Moldoveanu a trecut prin momente grele în ultima perioadă de timp, eforturile financiare ale familiei, pentru asigurarea medicamentaţiei fiind greu de suportat.

Petroliştii care vor să ajute familia, pot face acest lucru donând sume de bani în contul RO11BRDE300SV17404343000, deschis la Sucursala BRD Ploieşti, pe numele Ioana Moldoveanu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro