Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:14:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Va părăsi Reghecampf Steaua ?


2 septembrie 2013

Reghecampf a readus Steaua în grupele Ligii după cinci ani de absenţă. Antrenorul Stelei se pregăteşte pentru duelurile cu Chelsea, Schalke şi Basel, dar are şi variante surpriză. Reghecampf are pe masă oferte din Rusia, dar şi din Germania. Nemţii de la Hamburg îl vor pe antrenorul Stelei, care ar putea astfel să îşi îndeplinească visul de a antrena în Bundesliga. Deşi pare tentat să continue în Ghencea, soarta lui Reghecampf ar putea depinde de transferurile Stelei din aceste zile.

Hamburg are un început slab de sezon, iar antrenorul Thorsten Fink va fi, cel mai probabil, demis. Impresionaţi de parcursul Stelei din sezonul trecut, dar şi de calificarea în grupele Ligii, nemţii sunt gata să îi ofere lui Reghecampf un contract excelent.

Conform surselor ProSport, Hamburg i-ar pune pe masă antrenorului Stelei un salariu de 1,5 milioane de euro.

Reghecampf este ofertat şi din Rusia. Impresarul antrenorului, Leonid Istrati confirmă interesul pentru tehnicianul din Ghencea.

"Eu sunt managerul lui Reghecampf, am o relaţie foartă bună şi cu Ana Maria. Am fost contactat de un club important din Rusia, este şi un interes clar de la Hamburg, însă antrenorul e tentat să cotinue la Steaua cel puţin pentru faza grupelor Ligii. Este normal să primească oferte, a demonstrat că e foarte bun şi sunt sigur că viitorul lui sună bine. În plus, e un om cumpătat, parolist, cum mai rar întâlneşti", a declarat Leonid Istrati pentru ProSport.

Leonid Istrati este omul care l-a dus şi pe Dorinel Munteanu în Rusia, la Mordovia şi Kuban Krasnodar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro