Vineri, 29 martie 2024 - 4:32:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Familia Reghecampf face legea la Steaua


22 septembrie 2013

Tot mai multe voci din lumea fotbalului susţin că Anamaria Prodan face presiuni asupra fotbaliştilor, pentru că aceştia să semneze contracte de impresariere cu ea. Mai exact, pentru a prinde primul 11' la Steaua, ei trebuie să fie sub contract cu ea.

Lucrurile au luat o cu totul alta turnură la Steaua după încarcerarea lui Gigi Becali. Mihai Stoica face scandaluri şi înjura reporterii, câţiva jucătorii se îmbată până uită de ei, iar mai nou, se pare că şi antrenorul Stelei, care până acum a fost de o integritate neîndoielnică, a început să facă legea la Steaua.

Mai exact, tot mai multe voci din fotbalul autohton sunt mirate de numărul mare de fotbalişti stelişti care semnează contracte de impresariere cu Anamaria Prodan. Coincidenţă sau nu, zece dintre ei au hotărât să fie manageriaţi de Prodan după ce finanţatorul echipei din Ghencea a ajuns la închisoare.

Aceleaşi voci, rău intenţionate sau nu, susţin că fotbaliştii ar fi presaţi să semneze aceste contracte, dacă vor să prindă primul 11' la Steaua. Un astfel de episod a fost făcut public lunile trecute, când Mihai Costea a fost trecut pe linie moartă de Laurenţiu Reghecampf.

Pe atunci, antrenorul susţinea că iubitul Cruduţei a fost pedepsit pentru un act de indisciplină şi că, pe deasupra, că nu mai da randament. Exista voci care susţin că jucătorul ar fi acceptat în cele din urmă să fie impresariat de Anamaria Prodan.

Un alt episod care a ridicat semne de întrebare a fost cel al transferului lui Adrian Cristea la echipa lui Becali. Este deja cunoscut faptul că imediat după ce acesta a devenit jucătorul Anei, "Prinţul" a devenit jucătorul Stelei. Până acum au circulat multe bârfe pe seama acestui subiect, însă nimeni nu a putut aduce probe care să demonstreze clar acuzele aduse cuplului Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf.

 Printre jucătorii Stelişti impresariaţi de Ana se număra Andrei Prepeliţa, Mihai Pintili, Alex Bourceanu, Adi Popă, Cornel Râpă, Lukas Szukala, Paul Pârvulescu, Mihai Costea, Mihai Raduţ, Iasmin Latovlevici şi Adrian Cristea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro