Vineri, 29 martie 2024 - 9:37:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii " rămân invicibili în deplasare


22 septembrie 2013

Petrolul a terminat la egalitate pe "Arena Naţională" meciul cu Dinamo Bucureşti. "Deby-ul etapei" a început echilibrat.

În minutul 13, "câinii" au deschis scorul prin Curtean, care reuşit un şut puternic din interiorul careului, în dreapta lui Pechana.
În minutul 42, centralul Avram a anulat un gol al "găzarilor", pe motiv de fault în atac, după ce Dore reuşise să trimită mingea în poartă din şase metri, după o lovitură de cap.

După pauză, Cosmin Contra a forţat cu Juan Albin şi Alcenat. Imediat au venit şi ocaziile la poarta dinamoviştilor. În minutul 53, Alcenat a pătruns în careu, acesta a fost faultat de Balgradean, dar Guilherme a tras slab pe colţul portarului dinamovist, acesta apărând penalty-ul acordat de Avram.

În minutul 64, "câinii" au scăpat pe contraatac, dar Lazăr "pierdut" de fundaşii ploieşteni a şutat cu latul pe mijlocul porţii, direct în braţele lui Pechana. În ultimele 25 de minute ale meciului, "petroliştii" au dominat clar disputa.

"Lupii" puteau tranşa meciul, dar De Lucas (minutul 80 ) şi Dore (minutul 88) nu au găsit plasa porţii.

În minutul 90, Albin a făcut dreptate, egalând după o lovitură de cap pe colţul scurt ,după un corner executat perfect de către Boujemma.

În prelungiri, Boudjemma a avut ocazia să dea lovitura de graţie, dar acesta a şutat din apropiere în "Pufi".

S-a terminat 1-1, un rezultat nedrept, după o repriză a doua dominată clar de Petrolul.

Următorul meci al "lupilor" se va desfăşura, miercuri 25 septembrie, la Turnu Severin, împotriva echipei  FC „U”Craiova, în „16”-imile Cupei României, partida urmând să se dispute la ora 21.30.

Luni 30 septembrie, "lupii" vor întâlni, începând cu ora 21.30, pe "Ilie Oană", echipa pe care a învins-o în finala Cupei României din sezonul trecut, CFR Cluj Napoca.

"Am pierdut două puncte pe terenul lui Dinamo, chiar dacă prima repriză a fost destul de echilibrată. Au marcat un gol pe o greşeală a elevilor mei. Albin a venit puţin nepregătit, am convenit cu el să joace doar 45 de minute, a jucat ce mă aşteptam de la el. Trebuia să fiu inspirat să-l pun pe Albin să bată penalty-ul, dar Guilherme a demonstrat la antrenamente că e un bun executant", a declarat Cosmin Contra la DigiSport.

Dinamo Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (1-0)

Marcator: Curtean (13)/Albin (89)

Dinamo: Bălgrădean – Fai, Luchin, Grigore, Filip – Rus (84 Durimel), Boubacar (49 Elton) – C. Matei (cpt) (22 Rotariu), Curtean, V. Lazăr – Ţucudean. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo (cpt), Benga, Guilherme – Hoban (61 Fernandez), De Lucas – Priso (46 Albin), Teixeira (70 Mustivar), Boudjemaa – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

  

Au arbitrat: Marius Avram (Bucureşti) – Octavian Şovre (Oradea) şi Adrian Ghinguleac (Bucureşti).

Arbitru de rezervă: Dragoş Teodor (Constanţa).

Observatori: Marian Dorobanţu (FRF, Bucureşti) şi Claudiu Popă (LPF, Bucureşti).

foto:fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro