Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:40:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Este oficial ! Adrian Mutu devine "lup galben "


25 noiembrie 2013

Adi Mutu a confirmat că din ianuarie se va intoarce in liga 1 dupa 14 ani . "Briliantul " a anuntat pe contul personal de Facebook  plecarea  sa de la Ajjacio :  "Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an si jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!!"

La începutul săptămânii  Mutu  declarase pentru Digi Sport că va juca spre sfarsitul carierei în România, ulterior finatatorul Petrolului Ploiesti ( n.a. Dan Capra ) a confirmat  jucătorul va veni la Ploiesti , sub forma de imprumut.

Petrolul va trebui sa ii plateasca lui Mutu jumătate din venitul anual de la Ajaccio (circa 600.000 de euro). Adrian Mutu va primi de la “lupii galbeni ” prime mari : 200.000 de euro în cazul câstigării  titlului si altii 200 000  daca Petrolul va accede în grupele Ligii Campionilor.

Alte bonusuri financiare  vor veni in functie de numărul de goluri marcate sau meciuri jucate .

”Vin la Ploiesti să mă bat la titlu!. În ianuarie, mă voi prezenta la pregătirile lupilor”, a confirmat Mutu şi pentru ziarul Libertatea.

Pe Facebook,  Adrian Mutu a folosiz o fotografie pe care suporterii lupilor o modificaseră în momentul în care au apărut primele zvonuri despre sosirea atacantului în tabăra "galben-albastrilor " .


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro