Vineri, 29 martie 2024 - 2:33:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Suporterii Petrolulului fac plângeri penale împotriva jandarmilor


4 decembrie 2013

Fanii Petrolului Ploieşti au decis să nu mai tolereze abuzurile jandarmilor şi au anunţat că vor depune plângeri penale împotriva celor care le-au îngrădit accesul la meciul dintre petrolişti şi Steaua Bucureşti.

“Vor fi cel puţin 1000 de plângeri penale, individuale, pe care le vom formula în aceste zile. Mai sunt câţiva membri ai galeriei care trebuie să îşi scoată certificate medico-legale, dar deja s-a pus în mişcare mecanismul prin care vom acţiona împotriva Jandarmeriei pe cale legală, în justiţie”, au anunţat suporterii Petrolului într-o conferinţă de presă.

Plângerea penală va fi îndreptată atât împotriva persoanei care a dat ordinul de întoarcere a coloanei spre Ploieşti, cât şi împotriva acelora care l-au executat. Fiecare suporter se va constitui ca parte civilă şi va solicita şi daune morale pentru ceea ce a păţit în seara de 1 Decembrie.

Vă reamintim că duminică seara, toţi cei 1500 de suporteri ai Petrolului Ploieşti au fost întorşi din drum fără a putea vedea partida cu Steaua Bucureşti. Mai mult, potrivit suporterilor, jandarmii i-au bătut, foarte mulţi fani având nevoie de îngrijiri medicale. Nici reprezentanţii media nu au fost trataţi cu mănuşi, mai mulţi ziarişti şi cameramani având nevoie de îngrijiri medicale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro