Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:14:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lupii galbeni au adus bucurie în sufletele copiilor orfani


17 decembrie 2013

FC Petrolul Ploiesti, impreuna cu partenerii sai Ploieşti Shopping City, Carrefour, Grillandia, Cinema City şi Cufărul Verde, a oferit cadouri pentru peste 200 de copii din cadrul  centrelor  de plasament ale DGASPC Prahova.

"Lupii " au impartit daruri micuţilor  din Ploiesti, Filipesti de Târg, Plopeni si Câmpina, evenimentul desfasurandu-se  în " Fabrica lui Mos Crăciun din Ploiesti Shopping City .

Ziua dedicata copiilor a fost deschisă de proiectia filmulului de desene animate 3D ”Khumba” la Cinema City, a urmat pranzul la Grillandia, după aceea găzarii au avut o întâlnire emoţionantă cu micuţii prahoveni.

Copiii le-au împărţit mici daruri fotbaliştilor, iar apoi le-au oferit acestora şi un spectacol artistic.

La final, emotionaţi, petroliştii i-au aplaudat pe copii şi le-au oferit cadouri diverse. În punguţele primite de la fotbalişti, copiii au găsit fulare şi fesuri  cu însemnele clubului Petrolul, dulciuri, fructe, sucuri şi rechizite.

Cadourile au fost asigurate de către Carrefour, Grillandia şi Cufărul Verde.

”Suntem multumiti si bucurosi că am reusit să le oferim copiilor o zi specială, pe care sperăm că nu o vor uita prea curând. Faptul că au iesit din centrele lor, că au văzut un film, poate primul din viata lor, că au mâncat ceva bun si că s-au întâlnit cu fotbalistii,  pentru ei contează enorm”, a declarat antrenorul lupilor Cosmin Contra, care este şi el tatăl a doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

La rândul său, Haubert Guilherme a declarat : ”Şi în Brazilia sunt mulţi copii neajutorati, asa că stiu cât de greu le este si celor din România, dar cu asemenea gesturi vor realiza că viata are si momente frumoase”.

”Au fost foarte încântati, o zi în afara centrelor pentru ei reprezintă foarte mult, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi le-a depăsit toate asteptările. În numele insitutiei pe care o reprezint, multumesc clubului Petrolul si celorlalte firme pentru acest gest superb”,  a declarat Alexandru Bocioacă, directorul adjunct al DGASPC

La evenimentul de luni, a fost prezentă si  Andreea Alexandra, fiica lui Octavian Tatomir, suporterul petrolist care si-a pierdut viata în vara acestui an, în trenul care transporta galeria ”lupilor”galbeni spre Bucuresti, pentru meciul din Supercupa României.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro