Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:46:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Schumi împlineşte 45 de ani


3 ianuarie 2014

Michael Schumacher împlineşte vineri, 3 ianuarie, 45 de ani. Din păcate, va fi o aniversare tristă pentru fostul pilot de F1, care se află în continuare în comă. Cu toate acestea, toată familia va fi alături de Michael de ziua sa.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial în Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), a suferit duminică un grav accident la schi pe o pârtie din staţiunea Meribel, acolo unde are o vilă. Germanul schia alături de fiul său de 14 ani, când s-a lovit de o stâncă Imediat după impact, casca lui Schumi s-a spart. Germanul are leziuni pe ambele părţi ale creierului Schumacher e internat la spitalul din Grenoble, acolo unde a suferit două operaţii pe creier Medicii au confirmat că starea fostului pilot este critică, dar arată semne de ameliorare după a doua operaţie, suferită luni seară

Oficialii Fan Ferrari vor să strângă astăzi, 3 ianuarie, cât mai mulţi fani ai lui Michael Schumacher, pentru o rugăciune în tăcere în faţa Spitalului din Grenoble. "În acest zile grele, toţi fanii Fan Clubului Ferrari vor să îşi arate ataşamentul faţă de Michael Schumacher, mai ales că pe 3 ianuarie este ziua sa de naştere" , se arată în comunicat. Toţi fanii care vor fi prezenţi în faţa Spitalului din Grenoble sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în roşu.

Familia lui Michael Schumacher a postat un mesaj pe site-ul oficial al fostului pilot de Formula 1, în care mulţumeşte celor care şi-au arătat susţinerea în ultimele zile. "Vă mulţumim pentru susţinere. După accidentul de schi al lui Michael, am vrea să mulţumim oamenilor din întreaga lume care şi-au exprimat afecţiunea şi au transmis urări de însănătoşire grabnică. Ei ne ajută foarte mult. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi nu se va da bătut. Mulţumim ", se arată în mesajul familiei germanului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro