Marţi, 23 aprilie 2024 - 5:23:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Olympiakos a învins cu 2-0 pe Manchester United


26 februarie 2014

Olympiakos Pireu a produs surpriza de până acum a optimilor de finală din Liga Campionilor, reuşind să se impună cu 2-0 pe teren propriu în faţa celor de la Manchester United.

Este prima victorie obţinută de o echipă gazdă în această fază a competiţiei şi primul eşec suferit de campioana Angliei în Grecia. Surpriza a început să se contureze în minutul 38, când Dominguez a deschis scorul cu o deviere inteligentă la un şut din afara careului, păcălindu-l astfel pe goalkeeperul celor de la United.

Englezii au fost incapabili de replică şi, la zece minute de la reluare, Campbell a marcat cu o execuţie splendidă de la distanţă şi a stabilit rezultatul final. Înainte de acest meci, United câştigase toate cele patru întâlniri precedente cu Olympiakos, de fiecare dată în Liga Campionilor.

Într-o altă partidă care a avut loc marţi, Borussia Dortmund a învins cu 4-2 pe Zenit St. Petersburg. Ultimele meciuri tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Galatasaray - Chelsea şi Schalke - Real Madrid, se vor disputa miercuri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro