Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:33:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mutu, absenţă importantă pentru Petrolul


26 martie 2014

Petrolul Ploieşti - Astra Giurgiu, contând pentru manşa tur a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, se va disputa în această seară de la ora 20.30.
Adrian Mutu va lipsi de pe teren în acest meci, prezenţa sa fiind pusă sub semnul întrebării şi pentru următoarele partide ale prahovenilor.

Dorinel Munteanu s-a arătat dezamăgit de evoluţiile fostului căpitan al naţionalei după revenirea în Liga 1, însă crede că acesta are puterea să demonstreze că poate juca la adevărata sa valoare.

"Rolul lui Adi Mutu este unul important în echipă. Tot jocul lor se baza pe randamentul lui. Nu mi-a plăcut cum a jucat după revenirea în Liga 1, a avut un randament modest. Dar cred că poate să-şi revină, însă mai are nevoie de timp", a spus Dorinel Munteanu la

După ce Răzvan Lucescu a spus că se aşteaptă la un joc închis, fără multe goluri în meciul cu Astra, şi Dorinel Munteanu este de aceeaşi părere, fiind sigur că orice gol marcat va conta mult în economia calificării.

"Nici eu nu cred că va fi un joc deschis. Orice gol marcat va cântări foarte mult, însă sunt convins că se va înscrie. Cele 4 echipe sunt unele cu o calitate bună. Sper să se impună echipele care se află în faţă acum" , a mai spus Dorinel.

În Cupa României cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, în 2011 când Petrolul s-a impus cu 1-0 pe stadionul din cartierul ploieştean “ 9 Mai”. În actualul sezon de campionat, formaţia antrenată până de curând de Contra, a câştigat la Giurgiu cu 2-1, remizând pe teren propriu la debutul lui Răzvan Lucescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro