Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:54:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Buffon: „Când ajungi în finala C.E. fotbalul nu mai e doar un joc”


30 iunie 2012

Gianluigi_BuffonPortarul reprezentativei Italiei, Gianluigi Buffon, a declarat că jucătorii italieni trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate şi să fie conştienţi că atunci când ajungi în finala Campionatului European fotbalul nu mai este doar un joc.

"M-am enervat la final pentru că eu nu sărbătoresc locul doi şi am fost furios pe coechipierii mei pentru că am fi putut evita ca ultimele cinci minute să fie grele. Când poţi marca şapte goluri Germaniei, trebuie să marchezi şapte, pentru că dacă ei revin la 2-2, în prelungiri se poate să facă 10-2. Trebuie să fim mai maturi, mai conştienţi că deşi fotbalul este un joc, când ajungi în finala Campionatului European nu mai este doar un joc", a spus Buffon.

Reprezentativa Italiei a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania. Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '20, '36. Pentru Germania a înscris Mesut Ozil, în minutul 90+2, din penalti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro