Vineri, 29 martie 2024 - 5:41:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTBAL/ Răchită este convins că Petrolul nu va retrograda


13 martie 2012

Vivi_Rachita2Petrolul a pierdut cu 2-0 meciul de la Bucureşti cu Rapid şi a ajuns pe loc retrogradabil. Cu toate acestea, managerul general al ”lupilor”, Valeriu Răchită, este convins că echipa pe care o pregăteşte va activa şi în sezonul viitor în Liga I.

Într-un interviu acordat cotidianului Libertatea, Răchită a declarat că şi-a propus să obţină nouă puncte în următoarele patru meciuri.

„Mai avem 14 meciuri de jucat, iar, pentru început, noi luăm în calcul să obţinem nouă puncte din următoarele patru întâlniri. Jucăm pe teren propriu cu ”U” Cluj şi Chiajna, apoi în deplasare la Piatra Neamţ şi, în final, cu Braşovul ”acasă”. Sunt meciuri abordabile, cu adversari de la mijlocul clasamentului în jos”, a spus antrenorul Lupilor Galbeni.

În final, Vivi Răchită a demonstrat că este în continuare optimist şi crede în şansele echipei sale.

„ Petrolul nu va retrograda! Aşa cum i-am asigurat anul trecut, când mulţi ”specialişti” nu ne dădeau prea multe şanse, că Petrolul va promova în prima ligă, tot aşa şi acum, le spun suporterilor ploieşteni că echipa lor de suflet se va menţine în primul eşalon.”, a mai spus Răchită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro