Marţi, 16 aprilie 2024 - 8:42:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucescu s-a întors la Sahtior


13 februarie 2012

mircea_lucescuMircea Lucescu a revenit la cârma antrenamentelor lui Şahtior Doneţk, şi  va juca împotriva Rapidului fiului său. Lucescu a primit acceptul doctorilor de a se întoarce „în iarbă" şi, la peste o lună de la accidentul rutier suferit la 6 ianuarie, antrenorul român a luat decizia să revină lângă Şahtior. „Il Luce" a mers ieri în Antalya, acolo unde formaţia din Ucraina va începe al treilea şi ultimul cantonament al iernii.

„Am ajuns în Turcia chiar înaintea echipei. Nu mai puteam să stau departe de fotbal, mi-era prea dor de jucători, de tot ce înseamnă viaţa zilnică lângă o echipă. Să nu vă închipuiţi că după 30 şi ceva de ani de antrenorat mi-a fost uşor să stau departe de tot ce înseamnă fotbalul. Ba din contră, chiar m-a iritat să stau degeaba", a spus „Il Luce". Revederea cu jucătorii săi a avut partea ei de emoţie, antrenorul fiind îmbrăţişat de toată echipa lui.

Primul amical al Şahtiorului în Antalya se va disputa chiar împotriva Rapidului condus de Răzvan Lucescu . „Răzvan a creat o echipă organizată, care aleargă foarte mult. E doar un meci de pregătire, pe mine mă interesează să văd la ce nivel a ajuns acum echipa mea", a afirmat Mircea Lucescu.

Pe lângă amicalul cu Rapid, Şahtior mai are programate meciuri cu ŢSKA Moscova, Partizan Belgrad şi Anji Mahacikala. De la primele jocuri va lipsi „perla" echipei, brazilianul Willian (23 de ani), învoit de Mircea Lucescu câteva zile, pentru că a devenit tată.

Înainte de a pleca în Turcia, Mircea Lucescu a dat o mână de ajutor celor care au avut de suferit în urma ninsorilor abundente. Lucescu a cumpărat mai multe alimente, dulciuri şi pungi cu detergent. „Am ajutat şi eu cu ce am putut şi cu ce am considerat că le-ar fi de folos oamenilor. Mă bucur că există această solidaritate din partea românilor. Şi eu am trecut prin momente similare în iarna din '56, aşa că ştiu ce simt oamenii blocaţi sub zăpezi", a spus Mircea Lucescu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro