Joi, 25 aprilie 2024 - 2:37:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste şase milioane de euro - cea mai mare poliţă de asigurare din România


9 mai 2012

national-arena6.200.000 de euro, nici mai mult nici mai puţin atât însumează poliţa de asigurare a spectacolelor organizate la finala Europa League, care urmează să se desfăşoare mâine pe Naţional Arena din Bucureşti. Este cea mai valoroasă poliţă de asigurare încheiată vreodată în România şi acoperă accidentele de persoane, daunele materiale, dar şi o serie de posibile evenimente, printre care şi daune care pot fi provocate spectatorilor sau terenului de fotbal, pe parcursul acestui show.

În showul de pe Naţional Arena sunt implicaţi aproape 500 de oameni, două echipe de jucatori valoroşi, plus spectatorii şi personalul angajat. Un animator neatent, un steag scapat pe gazon, toate sunt considerate riscuri majore, în cadrul spectacolului de deschidere, ţinut în mare secret, potrivit incont.ro.

Începând de pe 1 aprilie, mai mulţi coregrafi români, coordonaţi de o echipa britanică, au început repetiţiile pe Naţional Arena. Astfel, poliţa de asigurare a ajuns să se ridice astfel la 5 milioane de lire sterline, adică peste 6 milioane de euro - cea mai scumpă încheiată vreodată în România, după aceea încheiată cu ocazia spectacolului Cirque du Soleil, în valoare de 5 milioane de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro