Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:03:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Rednic a părăsit Petrolul Ploieşti


27 octombrie 2012

Mircea Rednic a demisionat din funcţia de antrenor al Petrolului Ploieşti, vineri, după victoria din deplasare cu FC Braşov, scor 1-0, în etapa a 13-a a Ligii I. Rednic va semna cu echipa belgiană Standard Liege, la care a activat şi ca jucător, a declarat finanţatorul "găzarilor", Florian Walter.

"Este adevărat că va pleca, m-a anunţat de câteva zile, a spus Standard că poate semna mâine (n.r. - sâmbătă) cu ei. Din păcate, ne lasă acum, dar pentru el este un lucru bun să ajungă la Standard să antreneze. Nu pot spune că ne face plăcere că pleacă, dar nu merge la o echipă mică. Visul lui a fost să antreneze Standard. Îmi pare rău, dar pentru el e bine! Am muncit bine cu el, şi-a făcut datoria la Petrolul. Puteam să lucrez mult timp cu el", a declarat Florian Walter la Digi Sport.

Rednic a venit la Petrolul Ploieşti la începutul acestui sezon şi a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. Lasă echipa pe locul cinci după 13 etape, cu 22 de puncte.

Rednic a jucat la Standard în perioada 1991-1996 (câştigând o Cupă şi terminând de două ori pe locul secund) şi a mai fost în negocieri cu echipa nelgiană în trecut.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro