Joi, 18 aprilie 2024 - 10:07:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reghecampf este oficial antrenorul Stelei


22 mai 2012

gigi-regheFinanţatorul Stelei, Gigi Becali a spus că l-anumit pe Laurenţiu Reghecampf antrenor la Steaua. "M-am hotărât să-l pun antrenor pe Reghecampf, de atunci cu papanaşii. Apoi, astă iarnă şi acum l-am pus aseară. În şase luni vreau campionatul, nu într-un an. În iarnă vreau 15 puncte diferenţă, dacă nu altul. Glumesc", a spus Becali.

Mihai Stoichiţă a fost în această dimineaţă la palat la Gigi Becali pentru a-şi încheia conturile cu Steaua. Acesta şi-a luat rămas bun de la jucători şi le-a mulţumit acestora pentru cele două luni în care au făcut tot ce a ţinut de ei pentru ca Steaua să ajungă în fruntea clasamentului.

"Mi-am luat la revedere de la băieţi. Îi urez baftă lui Reghecampf, este un băiat bun şi sper să reuşească şi la Steaua ca antrenor. Steaua e un club mare şi sper să ştie să gestioneze această situaţie. Doamne fereşte să mă sune pe mine iar Gigi, să vin să salvez Steaua", a declarat Mihai Stoichiţă la DigiSport.

Şi Geraldo Alves s-a despărţit de Steaua, dar conducerea i-a promis fotbalistului de 31 de ani că se poate întoarce în Ghencea dacă nu îşi va găsi echipă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro