Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:41:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sportivele din Ploieşti merg la Cupa României la gimnastică ritmică


30 octombrie 2012

Ploieştiul va fi reprezentat la ”Cupa României” la gimnastica ritmică de 11 mici gimnaste legitimate la Clubul Sportiv Municipal.

Competiţia se va desfăşura joi, 1 noiembrie 2012, la Sala Polivalentă din Bucureşti. La această competiţie vor participa primele şase gimnaste calificate la Campionatele Naţionale pe fiecare categorie, de la copii până la senioare.

Din cele 6 gimnaste de categoria a IV-a (junioare mici) calificate la Cupa  României în acest an două sunt legitimate la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti. Este vorba de Livia Harcan şi Iulia Chirvasã, ambele în varsta de 10 ani, vicecampioane nationale cu echipa în  2011 şi 2012.

Alături de ele va participa în concursul de Mica Gimnastă şi ansamblul format din Anais Lăpădat, Tavita Costache, Miruna Ciocârlan, Alexia Ristea, Daria Motângã, Teodora Dragu şi Monica Dumitrescu.

Alte două ploieştence, Cesima Nechifor – componentă a Lotului Naţional de Junioare al României şi Denisa Stoian, vor fi prezente la acest eveniment cu demonstraţii în afara concursului.

Competiţia este organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi va aduna la Bucureşti 30 de gimnaste în concursul individual, şase ansambluri de Mica Gimnastă şi şase ansambluri de junioare, în total peste 90 de gimnaste.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro