Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:52:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Steaua se bate cu E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, în grupe


1 septembrie 2012

steauaEchipa Steaua face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de formaţiile VfB Stuttgart (Germania), FC Copenhaga (Danemarca) şi Molde (Norvegia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa: Steaua, în grupa E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, adversarii "roş-albaştrilor" (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost în urnă a treia valorică la tragerea la sorţi.

Datele la care se vor juca meciurile din grupele Ligii Europa sunt următoarele: 20 septembrie (prima etapă), 4 octombrie (etapa a II-a), 25 octombrie (etapa a III-a), 8 noiembrie (etapa a IV-a), 22 noiembrie (etapa a V-a) şi 6 decembrie (etapa a VI-a).
Finanţatorul formaţiei Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că e mulţumit de tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa, considerând că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf poate accede în faza superioară de pe primul loc în clasament.

"Eu zic că e o grupă accesibilă, bună pentru noi. Nu putem să spunem că sunt nişte adversari pe care să nu-i putem învinge.  Şi noi avem echipă tare acum, echipă puternică, putem să terminăm şi pe primul loc în grupa asta. Facem şi puncte, facem şi bani. Important e însă să ne calificăm şi dacă terminăm pe doi e bine, să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Eu cred că Steaua poate să se califice din această grupă pentru că e mult mai puternică decât până acum. Mulţumesc lui Dumnezeu că am căzut bine, să dea Dumnezeu să facem multe puncte şi să mergem în primăvară", a spus Becali, bătând trei cruci mari.

Tot pe seama divinităţii a pus Becali şi calificările anterioare în grupele cupelor europene, considerând că nu a avut niciodată o echipă prea puternică: "Pe mine nu mă interesa cu cine picăm, cu oricine, nu aveam niciun fel de problemă. Am intrat în grupe, asta e. Ce-o vrea Dumnezeu mai departe. Important e că am ajuns aici. Aţi văzut ceilalţi... Mai e alţii ca Steaua? Nu mai sunt alţii ca Steluţa. Steluţa e norocoasă, în grupe, frumos, iar ceilalţi se uită la televizor. Iar vor spune toţi că am avut noroc: «Bă, ăla cu crucile, ai văzut ce norocos?» Păi asta e biserica şi crucile, dacă nu ai biserica şi crucile eşti mort. Păi biserica şi crucile au dus Steaua să aibă nouă calificări, că altfel ce... am avut noi vreo mare echipă vreodată? Jucam cu Cristocea, Gigel Coman şi Croitoru. Am făcut nişte performanţe fără să ne dăm seama. Aveam noroc".

Finanţatorul stelist nu mai este la fel de optimist ca altă dată în ceea ce priveşte parcursul în Liga Europa. "E greu să vorbesc despre finală pentru că s-a întărit fotbalul european. Noi să zicem mersi că mai suntem acolo. Să zicem mersi, că uite ne mai zbatem, mai suntem pe acolo, mai avem echipe prin Europa, prin Liga Campionilor, prin Liga Europa. E greu pentru că s-au întărit ruşii, turcii, ucrainenii. E greu să te baţi cu ei pentru că au bugete mari, au bani mulţi. E greu să mai joci finala. În optimi poţi să cazi cu echipe din Champions League. Doar să fie vreo minune, ca atunci când am scos noi Valencia. Dar apoi cazi cu alta, cât noroc să ai ca să joci o finală? Eu eram ăla optimist, dar acum gata, sunt prea puternici", a mai spus Becali.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro