Joi, 28 martie 2024 - 11:39:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, propus pentru arestare preventivă


25 iunie 2014

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, va fi dus astăzi în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Comisarul şef este suspectat de fapte de corupţie, şi a fost reţinut de procurorii DNA, marţi după-amiază, după ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore. El este acuzat de şase fapte de trafic de influenţă, 11 fapte de instigare la abuz în serviciu şi de folosirea de informaţii care nu sunt destinate publicităţii. 

Procurorii susţin că există date şi probe din care rezultă că, în perioada octombrie-decembrie 2013, suspectul a creat un sistem infracţional foarte bine pus la punct, oferind protecţie mai multor persoane din mediile oamenilor de afaceri şi funcţionarilor publici.

Mai exact, anchetatorii îl acuză pe şeful poliţiei rutiere că ar fi muşamalizat mai multe dosare de accidente rutiere sau că ar fi închis ochii pentru diverse încălcări ale legislaţiei rutiere în schimbul unor cadouri.

Claudiu Tămârjan a fost monitorizat de către procurorii DNA timp de câteva luni. Mai mult, oamenii legii au ataşat la dosar şi câteva interceptări cu şeful de la rutieră. Astfel, anchetatorii au aflat care era sistemul prin care Claudiu Tămârjan acţiona, împreună cu alţi colegi de-ai săi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro