Vineri, 29 martie 2024 - 8:50:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Băsescu află dacă va rămâne după gratii


27 iunie 2014

Mircea Băsescu află astăzi dacă va rămâne sau nu după gratii. Avocatul său a contestat măsura arestării preventive, iar vineri Curtea de Apel Bucureşti este aşteptată să ia o decizie. Joi, procurorii i-au chemat pe toţi cei implicaţi în acest dosar la DNA. Fratele preşedintelui, interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, copiii acestuia, Izaura şi Florin Anghel, dar şi Marian Căpăţână, presupusul complice al lui Mircea Băsescu, au ajuns în faţa anchetatorilor.

Prima care a ajuns la audieri a fost fiica lui Bercea Mondial. Izaura Anghel a dat declaraţii în calitate de martor în legătură cu suma de bani pe care familia sa i-ar fi dat-o fratelui preşedintelui.

În timp ce Izaura era audiată, la sediul DNA au ajuns, rând pe rând, tatăl său, Sandu Anghel, şi fratele, Florin Anghel. În faţa procurorilor au fost aduşi şi Marian Căpăţână şi Mircea Băsescu. La plecare, tot Izaura a fost prima, după aproape 6 ore de audieri.

Avocatul familiei Anghel le-a predat anchetatorilor cravata cu care ar fi fost înregistrat fratele preşedintelui.

Nelu Traşcă, avocatul lui Mircea Băsescu, a declarat că depoziţiile pe care le-a auzit joi la DNA denigrează întreg sistemul de justiţie.

În dosarul făcut de DNA Constanţa, în care familia Anghel este acuzată că l-a şantajat pe Mircea Băsescu, instanţa a decis că Izaura Anghel şi fratele său mai mic, Grinică, vor fi în continuare cercetaţi sub control judiciar. De asemenea, cei doi nu au voie să se apropie de Mircea Băsescu, de Marian Căpăţână sau de membrii familiilor acestora.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro