Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:23:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grupare de traficanţi de droguri, destructurată la Craiova


9 iulie 2014

O grupare infracţională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de procurorii DIICOT, miercuri, în urma mai multor percheziţii făcute la Craiova, anchetatorii identificând aproximativ 150 de persoane care erau aprovizionate pentru consum cu astfel de substanţe.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, 21 de percheziţii domiciliare în Craiova, vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializată în trafic de droguri de risc.

Conform sursei citate, începând cu anul 2014 suspecţii, constituiţi într-un grup infracţional organizat, au procurat atât din Slatina, cât şi din străinătate, diferite cantităţi de droguri de risc precum şi de substanţe cu efecte psihoactive pe care le-au comercializat în Craiova.

Procurorii DIICOT mai spun că au fost identificate aproximative 150 de persoane care consumau astfel de substanţe şi care urmează să fie audiate .

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro