Vineri, 29 martie 2024 - 1:40:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Paisprezece tineri aflaţi pe litoral au fost prinşi de poliţişti cu droguri


28 iulie 2014

Paisprezece tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani aflaţi pe litoral, la Mamaia şi Saturn, au fost prinşi în acest weekend având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, poliţiştii întocmind dosare penale pe numele acestora, transmite Mediafax.
   
După ce în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii au depistat, la Mamaia, şase tineri care aveau asupra lor droguri, cannabis şi ecstasy, acţiunile Poliţiei pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de stupefiante au continuat pe litoral.
   
Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost depistaţi, în staţiunile Mamaia şi Saturn, alţi opt tineri care aveau asupra lor cannabis sau comprimate de ecstasy.
   
Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Constanţa, în staţiunea Saturn a fost depistat un tânăr de 22 de ani din Bacău care avea asupra sa două comprimate de ecstasy, iar în autoturismul acestuia a fost găsită o pungă în care se afla un praf alb care urmează să fie expertizat. În aceeaşi staţiune, un alt bărbat, de 30 de ani, a fost depistat de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală de tip joint.
   
De asemenea, în staţiunea Mamaia poliţiştii au descoperit alţi şase tineri, între care o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor ţigări cu cannabis sau comprimate de ecstasy.
   
Pe numele celor 14 persoane au fost întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri risc sau de mare risc, în vederea consumului propriu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro