Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:48:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alexandru Dedu a suferit un accident de motocicletă


16 august 2014

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a fost implicat vineri seară într-un accident grav de motocicletă, care a avut loc în judeţul Buzău, informează sport.ro.

Fostul sportiv a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, având multiple fracturi: la piciorul drept şi mâna dreaptă, potrivit digisport.ro

În vârstă de 42 de ani, Alexandru Dedu a jucat de-a lungul carierei sale sportive la CSS Ploieşti, Poli Timişoara, Steaua Bucureşti, Istres, Barcelona, Wuppertal, Porto şi Pontevedra. Handbalistul a câştigat trei titluri ale României, trei ale Spaniei şi trei ale Portugaliei, dar are în palmares şi  trei Ligi ale Campionilor, toate câştigate în tricoul Barcelonei.

În calitate de membru al echipei naţionale de handbal, Alexandru Dedu a participat la cea de-a XXV-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară din 1992, organizate la Barcelona.

În calitate de preşedinte al FRH, Alexandru Dedu se poate mândri cu faptul că în urmă cu aproape două săptămâni echipa naţională de handbal U18 a câştigat titlul mondial, după ce au învins în finală Germania.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro