Joi, 28 martie 2024 - 11:30:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un tren a deraiat în apropiere de Băile Herculane


31 octombrie 2014

Trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara au deraiat, joi seară, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin, fără să existe persoane rănite, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Semenic" din Caraş-Severin, Ancuţa Balint, a declarat, că primele trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara au deraiat între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, iar un echipaj al ISU de la Orşova s-a deplasat la locul accidentului.

"Primele trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara au deraiat între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, iar un echipaj de pompieri de la Orşova s-a deplasat la locul accidentului, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean. Din fericire, nu a fost nevoie de ajutorul lor, deoarece nu sunt victime,", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Semenic" din Caraş-Severin, Ancuţa Balint.

În tren se aflau aproximativ 80 de pasageri, care au fost preluaţi cu mijloace rutiere şi vor fi transportaţi în Gara Băile Herculane, unde vor fi urcaţi într-o altă garnitură de tren şi transportaţi la destinaţie.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite după o anchetă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro