Joi, 25 aprilie 2024 - 3:46:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Două persoane, una din Vrancea, alta din Arad, au murit la puţin timp după ce au votat


16 noiembrie 2014

Un bătrân de 66 de ani din judeţul Vrancea, cunoscut cu probleme cardiace, a murit, duminică, la scurt timp după ce a votat.

Incidentul s-a produs în localitatea Bârseşti. Bătrânul a mers la vot, iar la puţin timp după aceea a căzut în stradă, la aproximativ o sută de metri de secţia de votare. Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului au constatat că bărbatul a decedat.

Un bătrân în vârstă de 75 de ani din Arad a murit, duminică, la câteva minute după ce a votat la alegerile prezidenţiale, el prăbuşindu-se la aproximativ 200 de metri de secţia de votare.

Martorii care l-au văzut pe bătrân căzând pe trotuar au sunat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu l-au putut salva pe bătrân, fiind declarat decesul. Medicii au afirmat că, cel mai probabil, bătrânul a făcut infarct.

Un incident similar a avut loc în faţa secţiei de votare nr. 2 din centrul Aradului, unde un bătrân de 80 de ani s-a prăbuşit pe stradă. Medicii l-au dus la spital, unde s-a constatat că este în evidenţe cu probleme cardiace.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro