Joi, 28 martie 2024 - 2:25:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hoţii bănuiţi că i-au spart casa lui Stolojan au furat, în cinci ani, circa şapte kg de bijuterii


22 ianuarie 2015

Hoţii suspectaţi de aproape 40 de spargeri, inclusiv în casa  lui Theodor Stolojan, ar fi furat, în ultimii cinci ani, din locuinţele victimelor, aproximativ şapte kilograme de bijuterii, zeci de ceasuri de valoare şi sume mari de bani, potrivit anchetatorilor.

Conform surselor citate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii Serviciului Omoruri au intrat în alertă la sfârşitul anului trecut, după ce, chiar în Ajunul Crăciunului un om de afaceri a fost lovit în cap, cu bâtele, de mai multe persoane.

A fost deschis un dosar de tentativă de omor şi, în mai puţin de o lună, anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost agresat de persoane specializate în spargeri de locuinţe, apropiate unor lideri ai lumii interlope, precum Adrian Mogoş şi Sile Pietroi.

Poliţiştii şi procurorii au organizat, marţi, 29 de percheziţii, în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, în urma cărora au fost aduse la audieri 20 de persoane, dintre care cinci au fost reţinute: Teodoris Manole, zis Doris, Cristian Dumitru, poreclit Chiţoi, Alexandru Constantin Roşu, alias Pătrat, Matei Burcea, zis Mehas şi Ştefan Sârbu, cunoscut sub numele de Fane Răcănică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro